top of page

Cryo 21 -hoito tulee tehdä siihen tarkoitetulla kosmetiikalla

 Meistä jokainen tietää miten käy kun laittaa kielen rautaan -10 asteen pakkasella. Samoin myös voi iho vaurioitua kylmähoidossa jos sitä ei suojata. Kosmetiikan avulla myös parannamme hoitotulosta, siksi on tärkeää että Cryo 21 Klinikka käyttää hoidoissa oikeaa, hoitoon tarkoitettua kosmetiikkaa.

Lue lisää kosmetiikasta täältä.

Linea 21

Laaja valikoima korkealaatuisia tuotteita. Kosmetiikka kasvojen- ja kehon ihonhoitoon, jotka on valmistettu laadukkaasti, tiukkojen kriteerien mukaan.

IMG_2153_web.jpg


Linea 21 kosmetiikkasarja on kehitetty 40 vuoden kauneuden alan työn tuloksena. Tuotesarja kehittyy jatkuvasti huomioiden asiakkaiden ja markkinoiden tarpeita.

Linea 21 -kosmetiikkasarja on luotu käytettäväksi yhdessä 21 Equipment valmistamien laitteiden kanssa. Kylmähoidoissa iho voi vaurioitua, joten hoidoissa tulee erityisestä huolehtia asiakasturvallisuudesta käyttämällä oikeaa kosmetiikkaa. Linea 21 -sarjan kosmetiikka ei jäädy kylmimmässäkään (-20°C) hoidossa asiakkaan iholle vaan suojaa sitä ja auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan mahdollisen hoitotuloksen.

Linea 21 -kosmetiikkasarja on luotu sekoitettavaksi keskenään. Näin toimien saadaan asiakkaalle hänen iholleen ja ongelmalleen sopiva kosmetiikkayhdistelmä. Tuloksena on paras mahdollinen hoitotulos ja asiakastyytyväisyys.

Linea 21 -kosmetiikkasarjassa on tällä hetkellä 17 eri tuotetta erilaisin ominaisuuksin ja käyttötarkoituksin. esim. Crema All’Arnica voidaan käyttää fysioterapisissa hoidoissa, koska siinä vaikuttavana aineena on Aarnika-uute.

Linea 21 -kosmetiikka on 90% luonnollista, raaka-aineina käytetään esim. rasvapoistokosmetiikassa Fucus Vescicolosus-uutetta joka lisää rasvasolujen aineenvaihduntaa ja auttaa estämään selliliitin muodostumista.

Cryo21_woman_häive_web.png
bottom of page