top of page

Asiakaskokemuksia

Cryo -terapian hoitotulokset ovat välittömiä ja pysyviä. Jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen voidaan nähdä asiakkaassa muutos, mutta paras tulos saavutetaan sarjahoitona.

Tavallisemmin sarjahoidot ovat 5 tai 10 hoidon mittaisia. Koehoidon jälkeen voidaan arvioida, monenko kerran sarjahoidolla saavutetaan toivottu lopputulos.
 

Meillä on useita tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat saavuttaneet hyviä tuloksia Cryo 21 avulla. Alla voit nähdä heistä muutamia.

Nainen 31 v.

Treenaan aktiivisesti ja olen myös tarkka ruokavaliostani, mutta silti olen kärsinyt selluliitista. Olen kokeillut kaikkia mahdollisia selluliitin poistokeinoja mutta Cryo21 hoito on oikeasti minulle ainut tehokas keino päästä eroon selluliitista. Se auttaa minua pitämään selluliitin kurissa treenin ja ruokavalion ohessa. Cryo21 – toimiva keino selluliitin poistoon.

Nainen 50 v.

Minulle on tehty yläluomiin korjausleikkaus ja harkitsin operaatiota myös alaluomiin mutta Cryo21 hoidon jälkeen tunnen että ongelma on ratkaistu, olen todella tyytyväinen tuloksiin. Cryo21 kasvohoito - keskittyen silmäpussien alueelle. Sarjahoitona (vähintään 3x) saavutetaan paras lopputulos.

Aino 20 v.

Aino 20v. menetti ison osan hiuksia 14 vuotiaana. Kesäkuussa 2017 aloitimme hänelle Cryo21 hoidot. Hoitoja tehtiin elokuuhun saakka jolloin havaittiin selvä hiusten kasvun alkaminen. Cryo21 hoitojen lisäksi mitattiin kehon ravintoainekoostumus sekä otettiin käyttöön hiusten kasvua edistäviä ravintolisiä. Cryo21 -hoidolla nopeutettiin hiusten kasvua, ravintolisillä tasapainotettiin kehoa sen puutoksista. Cryo21 -hoito aktivoi päänahan verenkiertoa sekä rentouttaa kallon lihaksia. Ennen kuva kesäkuu 2017 ennen hoitojen aloittamista. Jälkeen kuva on tammikuulta 2018 jolloin Ainon hiukset ovat jo kasvaneet. Aino itse on hyvin tyytyväinen tulokseen sekä hoitoon jota hän kuvaa erittäin miellyttäväksi kokemukseksi

Mies 46v.

Olen käynyt kuntosalilla ja miettinyt syömisiäni jo jonkin aikaan. Kävin kuntosalillani InBody mittauksessa ja mittauksessa havaittu viskeraalirasvan korkea arvo (139,6) herätti minut miettimään mitä asialle voisi muuta tehdä. Cryo 21 rasvanpoistohoidot aloitettiin. Neljän hoidon jälkeen oli vyötäröstäni lähtenyt jo 7 cm. Menin uudestaan InBody mittaukseen ja viskeraalirasvan mittausluku oli pienentynyt huomattavasti - nyt arvo oli 107,3. Ja kaikki muutkin tulokset olivat parantuneet - kehon rasvapitoisuus oli laskenut 7,4 kg. Olen todella tyytyväinen Cryo 21 hoitoon - tämä antaa lisää motivaatiota terveelliseen elämäntapamuutokseen.

Mies 18v.

Tulos ennen hoitoja ja 3 hoidon jälkeen. Kotihoito-ohjeiden noudattaminen nopeuttaa hoitoa, kotihoito-ohjeet sisältävät myös ravinto-ohjeita sillä aknea tulee hoitaa myös ruokavaliolla.

Nainen 20v.

Tulos ennen hoitoja ja 5 hoidon jälkeen. Aknen aiheuttamia arpia voidaan korjata TouchSkin21 hoidolla, riippuen arpien syvyydestä voidaan jopa yhdellä TouchSkin21 -käsittelyllä saada iho arvettomaksi. Lue lisää Touch Skin hoidosta

bottom of page