top of page

Palaa etusivulle.

Cryo21 -terapialla voidaan tehdä myös huulihoitoja.

Kiinteyttävä, liftaava antiage -kasvohoito

Cryo21 kasvohoito on tehokas, kiinteyttävä ja ihoa kirkastava hoitomuoto kasvojen, kaulan  ja decolteen alueelle. Cryo21 -terapialla voidaan  hoitaa vaikeammat alueet, kuten silmäpussit, couperosa, kaksoisleuan poisto ja kiinteytys, hyvin tehokkaasti. Paras tulos saavutetaan noin 3-5 hoidon sarjana.

Nuorekkaan, raikkaan ja kiinteän ihon salaisuus!

 

Kauneudenhoidossa on kylmän vaikutukseen perustuvia hoitomenetelmiä käytetty jo vuosia, sillä kylmällä on tunnettu ja tehokas vaikutus ihon nuorekkuuden ja kimmoisuuden ylläpitämisessä. Cryo21 erityisesti kasvojen ja kaulan alueelle tarkoitetun ikääntymistä hidastavat ja ihoa kiinteyttävät hoidot stimuloivat ihosolujen uudistumista, lymfakiertoa, ihon verenkiertoa sekä kollageenin ja elastaanin tuotanto ihon syvemmissä kerroksissa. Hoidon tuloksena on nuorekkaampi, pehmeämpi ja kiinteämpi iho.

TURVALLINEN JA TEHOKAS KASVOJEN ALUEEN HOITOON

Cryo21 -terapialla pehmeämpi ja kiinteämpi iho.

Miten Cryo21 kasvohoito toimii?

Cryo21 on erityinen menetelmä, jolla ihon verenkiertoa elvytetään alhaisen lämpötilan vaikutuksella. Hoito tuo kudoksiin lisähappea ja hoitava entsyymejä. Ihon kollageenin ja elastaanin tuotanto elpyy ja ihon kimmoisuus palautuu. Lisäksi aktivoidaan ihonalaista lymfakiertoa, joka poistaa kuona-aineet ihonalaisista kerroksista. Näin vapautuu lisää ”hyvinvointi”-endorfiineja, jotka taistelevat väsymyksen ilmiöitä vastaan ja kasvojen iho tuntuu hoidon jälkeen raikkaalta ja kimmoisalta.

bottom of page